Bert Janssens

Bert is een gepassioneerd leraar en heeft vanaf jonge leeftijd  een bijzonder warm hart voor muziek.

Hij was 14 jaar oud toen hij voor het eerst met een gitaar in contact kwam en onmiddellijk voelde hij dat er een passie in schuilde. 

De jaren daarop spendeerde hij aan muziek studeren, urenlang spelen en optreden met lokale groepjes in Mechelen en daarbuiten.

Na zijn studies Journalistiek wilde Bert op een professionele manier meer halen uit zijn gitaar. Hij volgde een voorbereidend jaar aan de Jazzstudio te Antwerpen en startte nadien de opleiding Gitaar aan de PXL Music te Hasselt.

Daar werd hij begeleid door verschillende topmusici die nog altijd actief zijn in het werkveld. Bert werd op drie jaar klaargestoomd tot een professionele gitarist en pedagoog.

Momenteel is Bert actief als gitarist bij de groep Heliocentric en stopt hij ook hart en ziel in zijn soloproject Berang. Regelmatig wordt hij gevraagd voor studio-opnames of orkestwerk. Ook is hij gitaarleraar en ensemble-begeleider bij de Jeugdmuziekschool Mierennest te Dworp.

Bert heeft ervaring met akoestische gitaar, elektrische gitaar, ukelele, banjo en lapsteel.

Elektrische gitaar
0%
Gitaar klassiek
0%
Folkgitaar
0%

Superklas van de volwassenen. Wat we het eerste jaar gezien hebben smaakt naar meer...

Ik volg extra bijles voor mee te kunnen op het Kunsthumaniora. het fijne is dat ik altijd een stapje voor ben op wat we zien in de lessen.

Door extra bijles te nemen notenleer en zang te nemen ben ik geslaagd voor de ingangsproeven van het Lemmensinstituut.

Stuur een bericht naar Bert

Fout: Contact formulier niet gevonden.

This function has been disabled for Muziekcentrum .

You cannot copy content of this page