MUZIEKWINKEL NICODEMUS

Welkom op onze webpagina van muziekwinkel Nicodemus. Neem gerust een kijkje door onze catalogus waar je onze producten kan terugvinden.  De meest aangekochte producten zijn onze verzorgingsproducten en accessoires van ons eigen huismerk “Nicodemus”.  Ben je specifiek naar iets opzoek? Of kan je één van onze producten niet terugvinden? Geen nood, laat gerust een berichtje achter via de verschillende chatmogelijkheden op onze site of stuur gerust een mailtje. Wij gaan voor je opzoek naar wat jij nodig hebt.  Onze winkel is uitgerust met wat wij noemen de basisbehoefte voor de muzikant. Wij opteren niet het uitgebreider gamma en dit omwille van de onlineverkoopmogelijkheden.
Ben je opzoek naar een instrument of instrumentbenodigdheden kan je ook bij ons terecht. Wij begeleiden je naar je zoektocht en binnen het budget dat voor u haalbaar is. Zo bieden wij de garantie dat jij gelukkig en tevreden bent over je aankoop.
Zie je iets dat je via onze winkel wil bestellen? Geen enkel probleem. Zet je product in het winkelmandje en handel later de betaling af bij ontvangst van je factuur. Bestellingen kunnen zowel per e-mail als via de webwinkel gebeuren. Tevens is er de mogelijkheid om binnen te springen op onderstaande dagen.
Voor noodgevallen of panne wat betreft kabels of snaren gebruik de chatsessie binnen de website en wij lossen dit zo spoedig mogelijk op.

Openingsuren:
Maandag 13:00 uur 17:30
Dinsdag 13:00 17:30
Woensdag 12:00 18:00
Donderdag Gesloten Gesloten
Vrijdag 13:00 18:00
Zaterdag 09:00 18:00
Zondag Gesloten Gesloten

Muziekwinkel Nicodemus

This function has been disabled for Muziekcentrum .

You cannot copy content of this page