Muziekschool Nicodemus staat garant voor een  moderne muziekschool dat staat voor kwaliteit en kwantiteit binnen een gemoedelijk huiselijke sfeer. Zowel in Mechelen als Herentals.

Het is onze visie als team de student een muzikale rode draad doorheen het leven mee te geven aangepast aan ieders behoefte en kunnen. Wij zorgen als team voor een sociale verbintenis tussen kinderen, jongeren en volwassen. Of je nu theoretische, individuele – groepslessen of private instrumentlessen kiest. Wij als team zullen voor de verbondenheid en de muzikale sfeer zorgen waar jouw muzikale ontplooiing een meerwaarde is in de verdere stappen van het leven.
Nicodemus is niet enkel een muziekschool. Wij zijn een school dat zorgt voor individualiteit en daar waar talenten naar boven gehaald worden. Tenslotte schuilt in ieder van ons een talent. Of je nu beginneling bent, gevorderde, jongere, volwassene… Voor iedereen is er een plaats en moet er ook een plaats zijn waar je jezelf kan ontwikkelen.
Nicodemus is tevens een muziekcentrum. Wij bieden dan ook veel meer aan dan enkel muzikale lessen. Wij organiseren muzikale reizen, uitstappen, toonmomenten, concerten en zo veel meer…
Ook onze muziekwinkel waar we voor iedereen een aanbod hebben. Van instrumenten tot accessoires. Daar waar de beginneling tot gevorderde zijn of haar gading kan vinden. Café chansons met hapjes en drankjes aan democratische prijzen. kom zeker eens naar één van onze organisatiedagen of spring vrijblijvend eens binnen en maak kennis met de wonderlijke wereld die ons muziekcentrum Nicodemus te bieden heeft.

 

 

This function has been disabled for Muziekcentrum .

You cannot copy content of this page