Wij zijn fier om als Muziekschool één van de eerste in Mechelen en omstreken instrumenten te kunnen verhuren. Sommige zijn ons nadien gevolgd wat wil zeggen dat de vraag ernaar groot is.

Desondanks dit alles biedt onze muziekschool nog steeds de beste condities en voordelen aan wat betreft het verhuren voor startende muzikanten.

“Wij zorgen voor jou talent op maat”

Soms is de aankoop van een instrument een grote uitgave voor een gezin wanneer kinderen aan muziek willen starten. Daarvoor biedt Muziekschool Nicodemus de kans om een instrument te huren voor enige tijd. Omdat kinderen snel uitgroeien naar een gitaar of viool op maat wordt een instrument uitgezocht op armlengte voor startende kinderen. Omwille van deze redenen geven wij de kans om een instrument te huren.

Piano’s

Ook is de mogelijkheid er om piano’s te huren op huurkoop. Deze kwaliteitsvolle piano’s worden gereviseerd  in ons Piano atelier “Stay Tuned”, waar zich de mogelijkheid biedt om deze piano’s rechtstreeks te kopen aan voordelig tarief en/of huurkoop op 45 maanden. Al deze informatie vind je terug in de winkel of op de pagina piano-atelier.

Talent wordt erkend!!

 

Viool – altviool – cello – Gitaar – Saxofoon

 

 

 

Spring gerust eens binnen in onze Muziekschool Mechelen of Herentals voor verdere besprekingen, of stuur gerust een e-mail voor verdere informatie.

e-mail: muziekcentrum@nicodemus.be GSM: 0468/24.19.86