Nicolaï Van den Bogaert

Nicolaï Van den Bogaert begon zijn muziekstudie op 4-jarige leeftijd op het Stedelijk Conservatorium van Mechelen, waar hij op 6- jarige leeftijd begon aan zijn pianostudie. In 2003 studeerde Nicolaï af als pedagoog. Hij hervatte zijn muziekstudie in de klassen van Walter Vergaelen. Daar studeerde hij af in 2006 voor AMV, AMC, Harmonie, Praktische Harmonie en Muziekanalyse. Zelf vervolledigde hij zijn pianostudie bij Walter Vergaelen, en volgde hij lessen voor piano bij Geert Ott. Ook volgde hij orgellessen bij ereorganist Piet Van den Broek verbonden aan de Sint-Romboutskathedraal te Mechelen en voerde tal van missen van nog onbekende werken van Flor Peeters uit in de Onze-Lieve-Vrouw-Van-Hanswijkbasiliek en de Sint-Romboutskathedraal te Mechelen.

Vanuit die basis begon Nicolaï in de zangklas van Nel Vanheé waar hij de technische zangvaardigheden verwierf om Barokmuziek uit te voeren. Tenslotte was Helicon gespecialiseerd in het uitvoeren van Bach Cantates, Oude Muziek en grotere geestelijke werken zoals de Johannespassie en het Weihnachtsoratorium van J. S. Bach.

Nicolaï begeleidde het Okra koor te Mechelen en sinds 2016 het koor Ortolaan te Wommelgem. Tevens vervolledigde Nicolaï zijn studie Compositie, Begeleidingspraktijk en Kamermuziek, om verder te studeren voor de opleiding Koordirectie bij componist/dirigent Johan Evenepoel. Een verdere opleiding Directie was noodzakelijk en deze vervolgde hij in De Muziekacademie van Willebroek. Verder volgde hij Masterclasses Directie bij dirigent Dinneweth Paul.

Hij studeerde verder voor Koordirectie en Begeleidingspraktijk binnen het modulair systeem te Nederland in de klas van Tijs krammer (studeerde Koordirectie aan het Conservatorium van Den Haag bij Jos van Veldhoven).

Verder is Nicolaï manager van het Belgisch Trombonekoor waar hij verschillende uitvoeringen mee tot stand bracht.

Piano
0%
Cello
0%
Zang
0%

Vroeger nam ik mijn gitaar bijna niet vast. Sinds ik bij muziekschool Nicodemus ben, speel ik bijna dagelijks. Super leraar !!

Britt Samison / Gitaar

Goede en leuke leerkrachten!  Leuke pianolessen, waar ik al veel van geleerd heb.

Alexander Simon Stynen / Pianostudent
Katarina

Muziekschool Nicodemus is muziek!!!

Katarina / Student

Stuur een bericht naar Nicolaï

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]