Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Muziekreis “In de voetsporen van J.S Bach en Luther Maarten” 2024

oktober 28 - november 2

Laat je onderdompelen in het rijke leven van Johann Sebastian Bach en Maarten Luther waar ze gewerkt en geleefd hebben. “Bach” voor velen de grootste klassieke componist aller tijden. Lezingen, zingen, concert- en museumbezoek zorgen voor een onvergetelijke zesdaagse reis!

Deze muziekreis volgt het leven van Bach en begint natuurlijk in zijn geboortestad Eisenach.

Op reis door Midden-Duitsland betekent kennis maken met mooie steden, dorpen en kastelen maar ook een bezoek aan de plaatsen die een belangrijke rol hebben gespeeld in de Duitse geschiedenis. Ga terug mee in de tijd en herleef de geschiedenis in het hart van Duitsland. Midden-Duitsland is de bron van de Duitse literatuur en muziek. Breng een bezoek aan Wittenberg waar de priester Maarten Luther in 1517 zijn 95 stellingen vastspijkerde aan de deur van de kerk. Wij bezoeken de stadjes waar Bach heeft gewerkt en gecomponeerd heeft en bezoeken Weimar (UNESCO) en Erfurt waar Goethe en Schiller, de meest belangrijke schrijvers van Duitsland, hebben gestudeerd en geschreven. Domheim waar Bach getrouwd is. Tevens bezoeken we Leipzig waar Johann Sebastian Bach begraven ligt. We bezoeken de kerken en oorspronkelijke orgels die door Bach gekeurd en bespeeld geweest zijn. Concert(en) op orgel en ensemble zullen onze reis nog meer naar de tijd doen teruggaan. Onze culturele groepsreizen zijn bijzondere en op maat samengestelde programma’s, waarbij inhoud en bijzondere ontmoetingen centraal staan. Deze reizen worden begeleid door Nicolaï.

De prijs 921 euro (er is ook een afbetalingsplan voorzien). Vermelde reissommen per vertrekdatum per persoon worden zoveel mogelijk up to date gehouden volgens de laatste prijswijzigingen van musea of touringcars. Het kan helaas soms voorkomen dat tarieven plotseling enorm stijgen na de laatst gedane prijsupdate. Hier hebben wij geen invloed op en passen wij ook de toeslag toe.

In de prijs zijn ook de logies, ontbijt en aankomstdiner inbegrepen.

VOLZET

Gegevens

Begin:
oktober 28
Einde:
november 2

Organisator

Reizen Nicodemus

This function has been disabled for Muziekcentrum .

You cannot copy content of this page