Het werk…

Drie zangers worden uitgenodigd door Crescendo Cruises om een show te komen geven met liveband op een cruiseschip.  Het wil lukken dat ze elkaar kennen van vroeger en samen vaak opgetreden hebben. Alleen missen ze hun vierde zangeres.

Op deze achtdaagse cruise naar de Bahamas met als tussenstop New York moeten ze de show in elkaar zien te krijgen en dit in samenspraak met Reggie, de regisseur, en met de eventmanager aan boord. De repetities draaien anders uit dan verwacht en elk komt zichzelf terug tegen voor wat hun leven betreft. Elk op hun manier naar de top… met een lach en een traan en met hun eigen facade.

 

Nummers van Frank Sinatra, Shirley bassey, Charles Aznavour enz…

 

Dit werk werd geschreven door Nicolaï Van den Bogaert in een regie van Ben Van Hoof:

 

Ben Van Hoof (regisseur)

IMG_3299

Ben Van Hoof behaalde in 1982 een diploma als tolk maar werd uiteindelijk acteur.  Hij speelde diverse gastrollen in televisieseries, waaronder De Kotmadam en Spoed. In 2008 en 2009 vertolkte hij de rol van Jerom in de musical De circusbaron, gebaseerd op het gelijknamige verhaal van Suske en Wiske. Daarnaast heeft hij gespeeld in toneelstukken en diverse andere musicals. Ook spreekt hij films en series in. Voor onze productie zal hij de regie volledig op hem nemen wat zal resulteren in een ongelofelijk boeiend en muzikaal theaterstuk.

ACTEURS

Frank Mc Rae ( Hans Horemans)

IMG_3285

Frank is een powerballadzanger met een krachtige stem en een gevoelige ziel. Hij heeft het hart en ziel in zijn muziek gestort, maar heeft te maken gehad met de harde realiteit van de industrie.Hij belichaamt de emotionele reis en de veerkracht die nodig is om tegenslagen te overwinnen. Zijn oprechtheid brengt een diepe verbinding tussen de groepsleden, maar hij heeft ook een geheim waar hij nog niet durft over te praten.

Al sinds zijn jeugd is Hans Horemans bezig met muziek en dan vooral zang. Thuis zong hij meestal met zijn moeder, die destijds 2 vinylplaten op haar naam had en dus ook serieus gebeten was door de muziekmicrobe. Op latere leeftijd, na zijn ijshockey carrière, kreeg Hans de kans om met het Close Harmony koor “Nocti Vagant” uit Tielen mee te zingen. Met dit koor werden ze gevraagd om in het Goes Classic circus van Helmut Lotti mee te draaien. In eerste instantie voor 5 optredens, wat er uiteindelijk veel meer geworden zijn (1996 – 2001). België, Nederland, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland,Monaco, Verenigde Staten, … hij heeft het allemaal mogen meemaken.De muziek van Frank Sinatra heeft Hans altijd al geboeid.Op zijn twee eigen cd’s, onder de artiestennaam “Hanz Duval” staan onder meer enkele nummers van Sinatra en nog zoveel andere crooners. Tevens verzorgt Hans jaarlijks een optreden voor Herentals fietst voor een overvolle Herentalse markt. 

Nancy Vaughen ( Danielle Martin)

IMG_3290

Nancy is een dame met een betoverende stem. Ze heeft veel ups en downs gehad in haar carrière. Ze vertelt hartstochtelijk over de emotionele reis van haar huwelijk en relaties. De teleurstellingen en afwijzingen en het vinden van de kracht om door te gaan waren groot. Ze brengt de diepere emoties naar boven en fungeert als de emotionele steunpilaar van de groep.

Danielle Martin staat al 45 jaar op de bühne. Na haar studies aan het conservatorium voor toneel, drama en interpretatie kreeg ze steun van verschillende gerenommeerde vocal coaches zoals David Davidse, Bart Brake en Pascale De Turck. Ook televisie is haar niet vreemd. Zo was ze te zien in Undercover, Amika en de VRT soap Thuis. Ze werkte mee aan de productie “Het Hemelbed” onder de regie van Stijn Coninckx.  Danielle is geboren voor musical en muziektheater en dit heeft ze meermaals laten zien in producties als tante Eller naast David Davidse in ‘Oklahoma!’, Catherine McCullen in ‘Je negeert de waarheid’ van Sam Verhoeven, Edith Frank naast Noemi Schlosser en Dirk van de Merlen in ‘Anne, de musical’, Babushka in de musical “Once” en zoveel meer om op te noemen. Verder speelde ze meer als 20 jaar met haar cabaretgroep Mamy Gredan op tournees in binnen- en buitenland. Ze is een veelgevraagde actrice voor ad-hoc formaties. Om het in haar woorden te zeggen… “theater en muziek is ademen, eten en drinken voor mij” .

Tony Rivers (Dimi Tarantino)

IMG_3268

Tony is een charismatische crooner met een komische inslag. Hij zingt met een knipoog naar de klassieke crooners uit het verleden. Ondanks zijn geweldige stem, zijn humoristische optredens en door het opleiden van Nancy Vaughan heeft hij altijd moeite gehad om serieus genomen te worden in de muziekindustrie. Hij gebruikt zijn humor om zijn pijnlijke ervaringen te maskeren en anderen aan het lachen te brengen.

Dimi Tarantino is al meer dan 15 jaar professioneel bezig als acteur, zanger en danser. Hij is te zien in zowel theater als in musicalstukken. U kent hem misschien ook van “Belgium’s Got Talent” (2012) of van “I can see your voice” (2023) waar hij tot in de finale was geraakt als musical-performer. Tevens is hij een gevraagde acteur voor reclamespotjes. Muziektheater en musical zijn Dimi’s grote passie zoals “Sisters of Swing”, “Madagascar”, “Cabaret” en “Nell Gwynn”, “Sprookjesland”, “First date”,.… Acteren is zijn grote passie. Hij staat daarmee op en gaat ermee slapen. Komische rollen is vooral zijn ding, maar hij slaagt er zeker ook in om dramatische rollen neer te zetten met overtuiging.

Arjana Almaz ( Nayat Sari)

IMG_3276

Arjana heeft een schijnbaar perfect leven, en werkt als eventmanager aan boord van het schip, maar haar verhaal onthult hoe ze uiteindelijk op de boot terechtkomt. Ze brengt luchtigheid en een vleugje zelfspot in de gesprekken, en haalt herinneringen boven,tot een onverwachte situatie zich voordoet…  Dit onder het toeziend oog van Tony die het klappen van de zweep goed kent.

Nayat Sari is een Belgische actrice en zangeres van Armeense origine. Ze is voornamelijk actief in het theater en in televisieseries.  Ze werd geboren in Istanbul waar ze woonde tot haar elfde. In 2001 is ze naar Brussel verhuisd met haar familie. Naast haar basis studies volgde ze ook piano- en zanglessen in Academie Van Moortel te Jette. Ze studeerde Vrije Beeldende Kunsten op Sint-Lukas Kunsthumaniora Brussel en na haar humaniora ging ze studeren aan het Koninklijk Conservatorium Brussel waar ze in 2013 afstudeerde in de afdeling Musical. Na het afstuderen mocht ze meteen beginnen werken bij Ketnet. Ze acteerde in verschillende televisiereeksen en toneelstukken.  De voorbije jaren was Nayat te zien op Ketnet in GoGoGo! als Noor, in Dag Sinterklaas als Zarzuela, op Netflix in Undercover als Hayat en op VTM in Amigo’s als Hülya. Ze staat regelmatig op de planken in het Antwerpse Fakkeltheater. Sinds enkele jaren leent ze haar stem ook aan (animatie)films en tv-series als stemacteur.

This function has been disabled for Muziekcentrum .

You cannot copy content of this page